• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

 

EDICIÓN IMPRESA.

Si quieres suscribirte envianos un email a info@ciclismovalenciano.com

El màster 30 Francisco Torrella (GSport - Automóviles Gomis) fou el guanyador, dissabte, de la cinquena cita puntuable per al Trofeu Interclubs Vinalopó que es va disputar en la localitat de Villena.

De la mateixa manera que 'El flautista d'Hamelín' captivava els xiquets, "El ciclista de la Vila" s'ha endut darrere totes les xiquetes i tots els xiquets, amb les seues bicicletes de ciclocròs. No li ha fet falta cridar molt, poc a poc, se'ls ha guanyat i han començat a donar voltes a circuit que l'Escola de Xeraco havia preparat, perseguit per un pilot de ciclistes lliurats a les seues instruccions.

La segona prova de l'Open d'Espanya de pista se celebrarà este dissabte, 13 de febrer, al Palma Arena mallorquí. L'expedició valenciana està formada per Melisa Gómiz, Isabel Ferreres, José David Sánchez, Josep Miquel Canet, Alejandro Martínez, Mikel Montoro, Josue Gómez, Álvaro Orengo, José Francisco Jarque, Miguel Ángel Borràs i Guillermo Ferrer.

Tres hores de televisió en directe, mil cinc-centes persones entre corredors i tècnics i més de cent cinquanta periodistes acreditats que enviaran la imatge de Xàbia a tot Europa. Estes són algunes de les xifres que es van posar damunt de la taula en la reunió tècnica que es va celebrar ahir a l'Ajuntament de Xàbia per planificar la contrarellotge decisiva de la Vuelta Ciclista a España. A la mateixa, a més de la delegació de la prova, van acudir l'alcalde, José Chulvi, i el regidor d'Esports, Vicent Colomer, a més de representants de la Policia Local i Turisme.

Els Campionats d'Espanya de ciclisme en ruta i contrarrellotge per a professionals, sub-23 i fèmines es disputaran a finals del proper mes de juny a la província d'Alacant. Este dimarts s'ha concretat l'acord a la seu de la Diputació d'Alacant, en un acte en què han estat presents el diputat d'Esports, Pascual Díaz, el president de la RFEC, José Luis López Cerrón, el president de la FCCV, Amadeo Olmos, i l'exciclista Vicente Belda.

Amb un clàssic en el calendari de la Lliga LBR de BMX, el circuit alacantí del Campello, començarà este cap de setmana -dissabte 13 i diumenge 14- el circuit nacional de bicicròs, que enguany constarà de quatre proves puntuables dobles, és a dir, huit carreres, encara que només puntuaran les set millors, pel que els pilots podran destacar este pitjor resultat que moltes vegades es produix per una caiguda i que pot llastrar les opcions d'endur-se la general.

Acabat el periple corresponent a la preparació en carretera dels fondistes, a Mallorca i Comunitat Valenciana, la selecció espanyola de pista comença hui, 9 de febrer, la concentració específica de preparació per al Mundial de Londres (del 2 al 6 de març), al Palma Arena mallorquí, que es prolongarà fins al 28 de febrer, si bé l'arribada dels corredors serà esglaonada.

La localitat alacantina d'Agost va acollir, ahir diumenge, el IV Open BTT Vila d'Agost, la primera de les onze proves que enguany integren l'Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana - Trofeu Cult Bikes. Un total de 253 ciclistes van prendre part entre totes les categories a la matinal organitzada pel Club Ciclista Agost.

El ciclista de l’Ènova, Óscar Hernández (GSport-València Turisme) s’ha imposat hui en la segona etapa del XVII Memorial Manuel Sanroma, disputada en Almagro (Ciudad Real) sobre 150 quilòmetres i marcada pel fred i el fort vent. 

El máster 40 Raúl Portillo (Vintage Car Paint) ha sido el vencedor del I Trofeu Patronat d’Esports de Castelló, disputado esta mañana en la capital de la Plana y puntuable para la Liga Social de Castellón. El ex campeón de España venció al sprint a sus compañeros de escapada, los élite Pedro Gregori (Aluminios Cortizo) y Raúl Castaño.

El fuerte viento ha provocado que la tercera etapa de la Volta a la Marina, prevista para esta mañana en Benidorm, se suspendiera a los pocos minutos de su inicio. Los 153 participantes estaban dirigiéndose, neutralizados, hacia el circuito de Terra Mítica por donde debía discurrir la prueba cuando fueron sorprendidos por rachas huracanadas que les obligaron a poner pie a tierra para asegurar su integridad física.

Tras finalizar, esta mañana, la Volta a la Comunitat Valenciana, su director, Ángel Casero, hacía un balance muy positivo del evento “con un gran apoyo por parte de todas las instituciones, patrocinadores y del público con este retorno”.

El ciclista belga Stijn Vandenbergh (Etixx) ha sido el vencedor de la quinta etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana, disputada esta mañana en Valencia. Vandenbergh ha sorprendido al gran pelotón tras un ataque a falta de 12 kilómetros para el final junto al italiano Mirco Maestri (Bardiani).

Wouter Poels (Sky) ha sentenciado esta tarde la Volta a la Comunitat Valenciana tras imponerse en solitario en la cuarta etapa con final en Xorret de Catí.

Los ciclistas valencianos siguen dando la cara en esta 67ª edición de la Volta a la Comunitat Valenciana. En la tercera etapa que se ha disputado hoy entre Sagunto y Alzira, el alicantino Antonio Molina ha sido el más destacado de ellos en ser uno de los integrantes de la escapada del día formada al principio por cinco corredores y más tarde por siete.

El joven holandés de 22 años Dylan Groenewegen (Lotto NL-Jumbo) ha ganado al esprint la tercera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana, disputada entre Sagunto y Alzira sobre 173 kilómetros. Su compatriota Wouter Poels (Sky) ha salvado sin complicaciones el día y mantiene el liderando la carrera a la espera de la decisiva etapa de mañana en el Xorret del Catí.

David Belda (Roth-Skoda) ha sido el mejor valenciano en la segunda etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana que se ha disputado hoy con final en el alto de Fredes. El bravo ciclista alicantino ha estado en todo momento con los mejores de la carrera, muy atento en los kilómetros finales a los movimientos que se sucedían en cabeza del pelotón. En una conocida red social, Belda aseguraba que solo en los metros finales "las fuerzas no me han acompañado".

El ciclista irlandés Daniel Martin comienza a rentabilizar su fichaje por el equipo Etixx. El ex Cannondale se ha hecho con el triunfo en la segunda etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana, que unía las localidades de Castelló y Fredes. Martin sorprendió a todos con un fuerte ataque en el último kilómetro de ascensión al alto de Fredes, de primera categoría, y acabó imponiéndose por delante del español del Movistar Jesús Herrada, y del líder, el holandés de Sky, Poels, quien mantiene el liderato un día más.

Los ciclistas valencianos han vivido hoy con especial emoción el retorno, ocho años después, de la Volta a la Comunitat Valenciana. Uno de ellos ha sido el castellonense Sebastián Mora, que enrolado en la selección española de pista ha competido 'en casa'. Así ha relatado el de Vila-real esta etapa para Ciclismo Valenciano:

Con un tiempo de 22 minutos y 34 segundos, el holandés del Team Sky, Wouter Poels, se ha impuesto en la primera etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana, una contrarreloj individual de poco más de 16 kilómetros. Poels ha sumado su noveno triunfo como profesional, el que le ha permitido, además, enfundarse el primer maillot de líder de la recuperada carrera.

Síguenos en las Redes


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vídeo destacado